Kantoor Boekelo
T: 053 - 4281324
F: 053 - 4283315
E: lefers@freeler.nl

Kantoor Hengelo
T: 074 - 3676549
F: 074 - 3676165
E: info@leferstendam.nl

Salarisadministratie

Overweegt u om personeel in dienst te nemen of heeft u al personeel in dienst? Qua administratieve verplichtingen komt er dan veel op u af. Wij kunnen voor u bekijken of het beter is om flexibele of vaste werknemers aan te nemen. En als er vaste werknemers worden aangenomen, kunnen wij u helpen bij de arbeidscontracten en bovenal de salariëring. Lefers Ten Dam administratie en belastingadvies biedt u all-in pakketten aan voor vaste bedragen inclusief advisering, tegen zeer concurrerende prijzen.

In veel branches gelden vaste CAO’s voor werknemers. Aan de hand van deze CAO’s berekenen wij voor u de lonen volgens de regels de salarissen van uw werknemers. Personeel kost u meer dan alleen het nettosalaris. Wij informeren u over de personeelskosten waar u rekening mee moet houden. Maandelijks verzorgen wij de salarisberekeningen en de aangiften loonheffingen voor de Belastingdienst. De loonstroken en jaaropgaven van uw werknemers worden veelal rechtstreeks aan uw werknemers gemaild. De aangifte loonheffingen wordt digitaal naar de Belastingdienst gestuurd. En u ontvangt de acceptgiro voor de loonheffingen en een betaalbestand (clieop03) voor de salarissen van uw werknemers, welke u vervolgens met één druk op de knop inleest bij de bank. Nooit meer handmatig de salarissen overmaken dus!

Naast de salariëring van uw werknemers kunnen wij u ook breed informeren over zaken als de werkkostenregeling, arbeidsvoorwaarden en werktijden, contracten met uw werknemers, wat u moet doen als uw werknemers zich ziek melden of wanneer er conflicten zijn. Tevens kunnen wij adviseren over een eventueel ontslag van uw werknemer.
Indien u een directeur grootaandeelhouder (DGA) bent kunnen wij voor u ook de salarisadministratie verzorgen.